Αξεσουάρ

Το κατάστημα Alexandros Coffee Shop διαθέτει μεγάλη ποικιλία αξεσουάρ για την παρασκεύη ροφημάτων καφέ. Παρακάτω μπορεί να δείτε ένα δείγμα των αξεσουάρ που διαθέτουμε στο κατάστημα μας:

able Kone Filter V3
able Kone Filter V3Το able Kone Filter V3 είναι ένα επαναχρησιμοποιήσιμο φίλτρο κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι. Το Able Kone Filter προσφέρει καλύτερο σώμα στον καφέ απ’ ότι το χάρτινο φίλτρο. Προσφέρεται για όσους θέλουν να αντικαταστήσουν το χάρτινο φίλτρο καφέ.

 

AeroPress coffee maker
AeroPress coffee makerΜε το Aeropress μπορείτε να φτιάξετε γρήγορα και εύκολα έναν απαλό, πλούσιο σε σώμα και γευστικό καφέ. Αρκεί ο καφές να έχει λεπτότερο άλεσμα και να πιέζετε αργά αργά το έμβολο (τουλάχιστον για 20 δευτερόλεπτα). Πολύ εύκολο στο καθάρισμα. Διαθέτει 350 χάρτινα φίλτρα, μία πλαστική θήκη για τα φίλτρα, σέσουλα καφέ, χωνί και έναν αναδευτήρα.

 

Coffee Dripper V60 01 & 02 Ceramic
Coffee Dripper V60 01 & 02 Ceramic Όλο και πιο δημοφιλής γίνεται η χειροποίητη απόσταξη του καφέ. Κι αυτό γιατί σου επιτρέπει να ελέγχεις το χρόνο και τη θερμοκρασία παρασκευής του. Το Hario V60 παράγει καφέ σε λίγα μόλις λεπτά. Λόγω του σχεδιασμού του, επιτρέπεται η δημιουργία ενός γευστικού καφέ, εύκολα, χωρίς να διαθέτεις γνώσεις barista. Το Hario V60 01 & 02 χρησιμοποιεί λευκά χάρτινα φίλτρα μεγέθους 01 & 02 αντίστοιχα. Το Hario V60 διατίθεται σε πλαστικό, μεταλλικό και κεραμικό.

Filter in Bottle
Filter in Bottle Με το filter in Bottle μπορείτε να απολαύσετε κρύο τσάι. Για την παρασκευή του χρησιμοποιείτε κρύο νερό, το οποίο έχει ως αποτέλεσμα, γλυκό τσάι με πλούσια γεύση.

 

 

 

Hario Drip Scale
Hario Drip ScaleΤο Hario drip Scale είναι μία κλίμακα που μετρά παράλληλα την ποσότητα του καφέ, την ποσότητα του ζεστού νερού και το χρόνο απόσταξης του καφέ, δηλαδή τις τρεις συνιστώσες για την καλύτερη απόσταξη του καφέ.

 

Latte shaker hario

Latte shaker harioΑπολαύστε αφρόγαλα εύκολα για το latte ή το cappuccino σας.

 

 

 

 

v60 range server 360ml Clear
v60 range server 360ml ClearΤο V60 Range Server, λόγω του κωνικού σχήματος που διαθέτει, μειώνει την επιφάνεια του και διατηρεί το καφέ ζεστό για αρκετή ώρα. Είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας γυαλιού στην Ιαπωνία.

 

 

Pour Over Kit V60
Pour Over Kit V60Διαθέτει ένα Coffee Dripper V60, μία κανάτα, μία σέσουλα και 100 λευκά χάρτινα φίλτρα.

 

 

 

v60 Single Stand Acryl
v60 Single Stand AcrylΤο V60 Single Stand είναι μία βάση για την παρασκευή καφέ με το Coffee Dripper V60. Το Single Stand σε συνδυασμό με το Hario Drip Scale επιτυγχάνει την παραγωγή ενός σωστού γευστικού καφέ.

 

 

Water Dripper Clear
Water Dripper ClearΤο Water Dripper Clear παρασκευάζει κρύο απαλό καφέ. Η κλασσική μέθοδος απόσταξής του σε συνδυασμό με το κρύο νερό επιτυγχάνει έναν αρωματικό συμπυκνωμένο καφέ. Μπορείτε να πιείτε το ρόφημά σας είτε κρύο με πάγο, είτε προσθέτοντας ζεστό νερό.

 

 

Επισκεφθείτε το κατάστημα Alexandros Coffee Shop στην οδό Δημητρακοπούλου 9 στην Τρίπολη ή τηλεφωνήστε μας στο 2714 000 204 για να σας δώσουμε περισσότερες πληροφορίες για τα διαθέσιμα αξεσουάρ.

Share it
Share on FacebookShare on LinkedInTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on Pinterest