Εμπόριο Καφέ Χονδρική

Η εταιρεία Alexandros Coffee Shop δραστηριοποιείται στη χονδρική πώληση καφέ έχοντας κατοχυρώσει το όνομα της ως μια από τις πιο έγκυρες και ενημερωμένες εταιρείες εμπορίου καφέ για χονδρική στην ευρύτερη περιοχή της Πελοποννήσου, για την ιδιαίτερα υψηλή ποιότητα των προϊόντων της σε ανταγωνιστικές τιμές.

Η εμπειρία μας στο αντικείμενο και η τεράστια ποικιλία σας δίνει το συγκριτικό πλεονέκτημα για:

  • Δυνατότητα άμεσης επιλογής μέσα από πολλούς κωδικούς
  • Σωστές και ενημερωμένες αγορές με ό,τι νεότερο κυκλοφορεί
  • Πλήρη κάλυψη των αναγκών σας
  • Καλύτερες τιμές με τήρηση ειδικών τιμοκαταλόγων για τις επιχειρήσεις

Προσφέρουμε:

  • Κορυφαία και σταθερή ποιότητα σε κάθε παράδοση.
  • Εναρμόνιση στη γεύση, που εσείς θα επιλέξετε.

Ο κόσμος του καφέ εξελίσσεται συνεχώς και το ίδιο κάνουμε εμείς για να προσφέρουμε στους συνεργάτες μας υψηλή ποιότητα. Έχουμε την τεχνογνωσία, την τεχνολογία και την διάθεση να ικανοποιήσουμε τις νέες γευστικές ανάγκες με μοναδικό τρόπο.

Αν έχετε οποιαδήποτε απορία ή επιθυμείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις πωλήσεις καφέ, χονδρικής ή λιανικής, για καταστήματα μαζικής εστίασης ξενοδοχεία  και άλλες επιχειρήσεις, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Μπορούμε να εγγυηθούμε την καλύτερη συνεργασία που ταιριάζει στην επιχείρηση σας, κάτι που εγγυάται την ευρυθμία του τελικού αποτελέσματος.

Παράλληλα, προσπαθούμε συνεχώς να επιτύχουμε την καλύτερη δυνατή οικονομική συμφωνία προς όφελος σας.

Η βαθιά γνώση και το άρτιο τεχνικό υπόβαθρο τόσο όσον αφορά τις ποικιλίες καφέ που διαθέτει η εταιρία Alexandros Coffee Shop μπορεί να παρέχει σε συνεργαζόμενες επιχειρήσεις ποικιλίες καφέ μοναδικής ποιότητας και γεύσης.

Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τους όρους συνεργασίας μας για πωλήσεις χονδρικής παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

info@alexandroscoffees.gr

Share it
Share on FacebookShare on LinkedInTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on Pinterest