Για τα τρία πρώτα χρόνια ασχοληθήκαμε με την εισαγωγή Ιταλικού ψημένου καφέ.  Όμως, αναζητούμε πάντα το τέλειο. Για τον λόγο αυτό, από το 2010 μέχρι και σήμερα η επιχείρηση επέλεξε να επεξεργάζεται εξ’ ολοκλήρου τα προιόντα της.

Εισάγουμε φρέσκο, πράσινο καφέ από τις κορυφαίες ποικιλίες παγκοσμίως, έπειτα από αρκετές δοκιμές δειγμάτων. Στην συνέχεια τον επεξεργαζόμαστε στο μυστικό και σύγχρονο εργαστήριο μας, μέσω της διαδικασίας του καβουρδίσματος.

Σκοπός μας είναι η συνεχόμενη αύξηση της ποιότητας των προιόντων μας καθώς και η δυνατότητα επιλογής μέσω μίας μεγάλης γκάμας από ποικιλίες καφέ.

Χονδρική Πώληση προϊόντων

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΚΑΙ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΚΑΦΕ

Η εταιρεία Alexandros Coffee Shop δραστηριοποιείται στη χονδρική πώληση καφέ έχοντας κατοχυρώσει το όνομα της ως μια από τις πιο έγκυρες και ενημερωμένες εταιρείες εμπορίου καφέ για χονδρική στην ευρύτερη περιοχή της Πελοποννήσου, για την ιδιαίτερα υψηλή ποιότητα των προϊόντων της σε ανταγωνιστικές τιμές.

Η εμπειρία μας στο αντικείμενο και η τεράστια ποικιλία σας δίνει το συγκριτικό πλεονέκτημα για:

  • Δυνατότητα άμεσης επιλογής μέσα από πολλούς κωδικούς
  • Σωστές και ενημερωμένες αγορές με ό,τι νεότερο κυκλοφορεί
  • Πλήρη κάλυψη των αναγκών σας
  • Καλύτερες τιμές με τήρηση ειδικών τιμοκαταλόγων για τις επιχειρήσεις
ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΦΕΔΕΣ

Η ΑΝΩΤΕΡΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΣΑΓΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ

Προσφέρουμε:

  • Κορυφαία και σταθερή ποιότητα σε κάθε παράδοση.
  • Εναρμόνιση στη γεύση, που εσείς θα επιλέξετε.

Ο κόσμος του καφέ εξελίσσεται συνεχώς και το ίδιο κάνουμε εμείς για να προσφέρουμε στους συνεργάτες μας υψηλή ποιότητα. Έχουμε την τεχνογνωσία, την τεχνολογία και την διάθεση να ικανοποιήσουμε τις νέες γευστικές ανάγκες με μοναδικό τρόπο.

Αν έχετε οποιαδήποτε απορία ή επιθυμείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις πωλήσεις καφέ, χονδρικής ή λιανικής, για καταστήματα μαζικής εστίασης ξενοδοχεία  και άλλες επιχειρήσεις, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

ΟΛΑ ΤΑ ΤΣΑΓΙΑ