Εδώ θα βρείτε συχνές ερωτήσεις επισκεπτών σχετικά με τα προϊόντα μας. Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

Συχνές Ερωτήσεις

1. Σε πόσες μέρες αποστέλλεται η παραγγελία;

Αν η παραγγελία ολοκληρωθεί μέχρι τις 15.00, αποστέλλεται την ίδια μέρα. Αυτό δεν ισχύει για παραγγελίες που πραγματοποιούνται τις ημέρες Σάββατο και Κυριακή.

Οταν ολοκληρώσετε την παραγγελία σας, θα σας στείλουμε e-mail ή θα σας ενημερώσουμε με οποιοδήποτε άλλο τρόπο επικοινωνίας τον οποίο έχετε δηλώσει κατά τη διαδικασία της παραγγελίας.

Αν παρά την αναζήτηση στο site δεν καταφέρατε να βρείτε το προϊόν που θέλετε, μπορείτε να το παραγγείλετε μέσω e-mail στο alexandros.coffees@gmail.com, μέσω τηλεφωνικής παραγγελίας στο 2710-238271 ή άμεσα μέσω chat.

Ο καφές μας εισάγεται φρέσκος και είναι φρεσκοψημένος. Πάνω στη συσκευασία μας, θα βρείτε την ημερομηνία καβουρδίσματος.

Από την στιγμή που θα ανοίξετε το σακουλάκι μπορείτε να το αποθηκεύσετε σε ένα δοχείο που κλείνει αεροστεγώς. Καλύτερα να διατηρείται σε στεγνό μέρος μακρυά από φως και υγρασία.

Είναι προτιμότερο να μπορείτε να αλέσετε εσείς τον καφέ σας, προκειμένου τα αρώματα και οι γεύσεις να διατηρούνται έντονα. Παρόλα αυτά, μπορούμε να αλέσουμε τον καφέ σας ακριβώς στα χιλιοστά που θα μας ζητήσετε.

Αν θέλετε να παραγγείλετε αλεσμένο καφέ και δυσκολεύεστε να διαλέξετε το είδος αλέσματος, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας και θα σας συμβουλεύσουμε κατάλληλα.

Όπως θα δείτε στις κατηγορίες του καφέ, εκτός από τα δυο χαρμάνια καφέ, έχουμε και τους καφέδες προέλευσης. Αν κάνετε αναζήτηση και δεν ξέρετε τι να διαλέξετε από τους καφέδες μας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Μπορούμε να σας προτείνουμε, βάση των γευστικών σας προτιμήσεων και του τρόπου παρασκευής του καφέ που σας αρέσει.

Το προσωπικό του καταστήματος ειναι άρτια εκπαιδευμένο στη σωστή επιλογή και παρασκευή ποιοτικού τσαγιού. Ρωτήστε μας και θα σας βοηθήσουμε παρέχοντας τις κατάλληλες πληροφορίες σχετικά με τα χαρακτηριστικά του κάθε τσαγιού.

Αν θέλετε να αγοράσετε μια συσκευή παρασκευής τσαγιού και δεν γνωρίζετε ποια είναι η κατάλληλη για εσάς, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας και θα σας συμβουλέψουμε σχετικά.

Έχετε περισσότερες απορίες; Θα χαρούμε πολύ να σας τις λύσουμε από κοντά στο κατάστημα μας ή μέσω οποιουδήποτε τρόπου επικοινωνίας σας βολεύει.