Εδώ θα βρείτε συχνές ερωτήσεις επισκεπτών σχετικά με τα προϊόντα μας. Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

Συχνές Ερωτήσεις

1. Σε πόσες μέρες αποστέλλεται η παραγγελία;

Αν η παραγγελία ολοκληρωθεί μέχρι τις 15.00, αποστέλλεται την ιδια μέρα. Αυτό δεν ισχύει φιΑ παραγγελιες που πραγματοποιούνται τις ημέρες Σάββατο και Κυριακή.

2. Έχει ολοκληρωθεί η παραγγελία μου;

Οταν ολοκληρώσετε την παραγγελία σας, θα σας στείλουμε e-mail ή με οποιοδήποτε άλλο τρόπο επικοινωνίας, τον οποίο έχετε δηλώσει κατά τη διαδικασία της παραγγελίας.

3. Τί να κάνω αν δεν μπορω να βρω το προϊόν που ψάχνω;

Αν παρά την αναζήτηση στο site δεν καταφέρατε να βρείτε το προϊόν που θέλετε, μπορείτε να το παραγγείλετε μέσω e-mail στο alexandros.coffees@gmail.com, μέσω τηλεφωνικής παραγγελίας στο 2710-238271 ή άμεσα μέσω chat.

4. Ποσο φρέσκος είναι ο καφές σας;

Ο καφές μας είναι φρεσκοψημένος. Πάνω στη συσκευασία μας, θα βρείτε την ημερομηνία καβουρδισμα τις.

5. Που μπορω να αποθηκεύσω τον καφε;

Από την στιγμή που θα ανοίξετε το σακουλάκι μπορείτε να το αποθηκεύσετε σε ένα δοχείο που κλείνει αεροστεγώς.

6. Τι να αγοράσω καλυτερα; Αλεσμένο καφε ή σπυρί;

Είναι προτιμότερο να μπορείτε να αλεσετε εσείς το καφε σας, προκειμενου τα αρώματα και οι γεύσεις να διατηρούνται έντονα.

7. Δεν ειμαι σίγουρος/η για το είδος του αλεσματος του καφε που πρέπει να κάνω

Αν θέλετε να παραγγείλετε αλεσμένο καφε και δυσκολεύεστε να διαλέξετε το είδος αλεσματος, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

8. Θέλω να αγοράσω καφε και δε ξερω ποιον να αγοράσω.

Όπως θα δείτε στις κατηγορίες του καφε εκτός από τα δυο χαρμάνια καφε, έχουμε και τους καφεδες προέλευσης. Αν κάνετε αναζήτηση και δεν ξέρετε τι να διαλέξετε από τους καφεδες μας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Μπορούμε να σας προτείνουμε, βάση των γευστικών σας προτιμήσεωνκαι του τρόπου παρασκευής του καφε σας.

9. Θέλω να παραγγείλω τσάι. Όμως δεν έχω γνώσεις , τί να κάνω;

Το προσωπικό του καταστηματος ειναι άρτια εκπαιδευμένο στη σωστή επιλογή και παρασκευη ποιοτικού τσαγιού. Ρωτήστε μας και θα σας βοηθήσουμε

10. Ποια είναι η κατάλληλη συσκευή για την Παρασκευή τσαγιού;

Αν θέλετε να αγοράσετε μια συσκευή παρασκευης τσαγιού και δεν γνωρίζετε μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας και θα σας συμβουλέψουμε.

Έχετε περισσότερες απορίες; Θα χαρούμε πολύ να σας τις λύσουμε από κοντά στο κατάστημα μας ή μέσω οποιουδήποτε τρόπου επικοινωνίας σας βολεύει.