Οροι Χρήσης

Το παρόν ηλεκτρονικό κατάστημα ανήκει στην επιχείρηση με επωνυμία Αλέξανδρος Παπαδημητρόπουλος, με έδρα Δημητρακοπούλου 9, 221 32 Τρίπολη, Α.Φ.Μ. 061126950, ΔΟΥ Τρίπολης, με αριθ.ΓΕΜΗ 28986114000, τηλέφωνο επικοινωνίας 2714000204, e-mail info@alexandroscoffees.gr και διακριτικό τίτλο “Alexandros CoffeeShop”
 
Από τη στιγμή που επιλέγετε να περιηγηθείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, είτε ως επισκέπτης είτε ως εγγεγραμμένος χρήστης, παρακαλεισθε να ακολουθείσετε τους παρακάτω όρους χρήσης.
 
Σε αυτό το σημείο θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε, ότι ενδέχεται να πραγματοποιούμε διακοπές του ιστοχώρου, χωρίς να σας ενημερώσουμε, προκειμένου να πραγματοποιήσουμε μια συντήρησης του.
 
Παρακαλείσθε ένα περιόδους να διαβάζετε ξανά τους όρους χρήσης για τυχόν αλλαγες, όσων αφορά τι αποστολές ή τον τρόπο πληρωμής.
 
Κατά τη διαδικασία της παραγγελίας θα σας αποσταλεί ενημερωτικό e-mail, με καταγεγραμμένη την παραγγελία σας. Προσοχή, εισάγετε έγκυρο e-mail.
 
Για τον λόγο αυτό, παρακαλείσθε να εισάγετε τα αληθή στοιχεία σας, προκειμένου να ολοκληρωθεί η παραγγελία σας. Σε αυτό το σημείο, θα θέλαμε να τονίσουμε, ότι δεκτές γίνονται μόνο οι παραγγελιες που πραγματοποιούνται από ενήλικα άτομα.
 
Η επιχείρηση δε φέρει καμία ευθύνη:
1. Για τυχόντα λανθασμένα στοιχεία
2. Για πραγματοποίηση παραγγελίας από ανήλικα άτομα που έχουν δώσει ψευδή στοιχεία
3. Για κλοπή και χρήση πιστωτικών καρτών από τρίτο πρόσωπο.
Κατά τη διαδικασία της εγγραφής, είναι υποχρεωμένος ο χρήστης για την ασφάλεια των κωδικών του καθώς και την αποφυγή κλοπής τους.
 
Με την χρήση της ιστοσελίδας μας δηλώνετε ρητά ότι αποδέχεστε τους όρους χρήσης της ιστοσελίδας μας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Πολιτική Απορρήτου, την Πολιτική Cookies, αλλά και τους Τρόπους Παραγγελίας, τους Τρόπους Πληρωμής την Αποστολή Προϊόντων και την Πολιτική Επιστροφών παρακαλούμε επισκεφθείτε τις αντίστοιχες σελίδες πατώντας στα ονόματα τους.
 
Σε περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος, η επιχείρηση έχει την υποχρέωση της άμεσης αντικατάστασης του, εφόσον τηρηθεί η πολιτική επιστροφών.
 
Σε περίπτωση έλλειψης διαθεσιμότητας, η επιχείρηση δε φέρει καμία ευθύνη, εφόσον η έλλειψη τους οφείλεται σε ακραία καιρικά φαινόμενα ή απεργία προμηθευτών.
 
Σε περίπτωση όπου παραλάβετε κάποιο προϊόν σε κακή κατάσταση λόγω ατυχήματος κατά την μεταφορά ή κατά την παραλαβή του προϊόντος, εφόσον το προϊόν έχει συσκευαστεί ορθά από μέρους μας, η επιχείρηση δε φέρει καμία ευθύνη, εφόσον έχουμε λάβει όλα τα προληπτικά μέτρα. 
 
Σε κάθε περίπτωση, οποιαδήποτε σύμβασή σας με την εταιρεία μας (όπως π.χ. η ολοκλήρωση μιας ηλεκτρονικής αγοράς), θεωρείται έγκυρη αποκλειστικά και μόνο αφότου λάβετε σχετικό e-mail «επιβεβαίωσης παραγγελίας» από την εταιρεία μας ή ανάλογη γραπτή επιβεβαίωση εκ μέρους μας.
 
Ο ιστοχώρος ελέγχεται για την ορθή λειτουργία του από κακόβουλα λογισμικά. Για λάθη ή δυσλειτουργίες που ενδεχομένως να παρατηρήσετε, παρακαλώ επικοινωνήστε στο 2710 238271 ή μέσω e-mail alexandros.coffees@gmail.com