Επιλεγμένα Αξεσουάρ

Το κατάστημα Alexandros Coffee Shop διαθέτει μεγάλη ποικιλία αξεσουάρ για την παρασκεύη ροφημάτων καφέ. Παρακάτω μπορεί να δείτε ένα δείγμα των αξεσουάρ που διαθέτουμε στο κατάστημα μας:

Able Kone Filter V3
Το able Kone Filter V3 είναι ένα επαναχρησιμοποιήσιμο φίλτρο κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι. Το Able Kone Filter προσφέρει καλύτερο σώμα στον καφέ απ’ ότι το χάρτινο φίλτρο. Προσφέρεται για όσους θέλουν να αντικαταστήσουν το χάρτινο φίλτρο καφέ.

AeroPress coffee maker
Με το Aeropress μπορείτε να φτιάξετε γρήγορα και εύκολα έναν απαλό, πλούσιο σε σώμα και γευστικό καφέ. Αρκεί ο καφές να έχει λεπτότερο άλεσμα και να πιέζετε αργά αργά το έμβολο (τουλάχιστον για 20 δευτερόλεπτα). Πολύ εύκολο στο καθάρισμα.  Διαθέτει 350 χάρτινα φίλτρα, μία πλαστική θήκη για τα φίλτρα, σέσουλα καφέ, χωνί και έναν αναδευτήρα.

Coffee Dripper V60 01 & 02 Ceramic
Όλο και πιο δημοφιλής γίνεται η χειροποίητη απόσταξη του καφέ. Κι αυτό γιατί σου επιτρέπει να ελέγχεις το χρόνο και τη θερμοκρασία παρασκευής του.  Το Hario V60 παράγει  καφέ σε λίγα μόλις λεπτά. Λόγω του σχεδιασμού του, επιτρέπεται η δημιουργία ενός γευστικού καφέ, εύκολα, χωρίς να διαθέτεις γνώσεις barista. Το Hario V60 01 & 02 χρησιμοποιεί  λευκά χάρτινα φίλτρα μεγέθους 01 & 02 αντίστοιχα. Το Hario V60 διατίθεται σε πλαστικό, μεταλλικό και κεραμικό.

Filter in Bottle
Με το filter in Bottle μπορείτε να απολαύσετε κρύο τσάι. Για την παρασκευή του χρησιμοποιείτε κρύο νερό, το οποίο έχει ως αποτέλεσμα, γλυκό τσάι με πλούσια γεύση.

Hario Drip Scale
Το Hario drip Scale είναι μία κλίμακα που μετρά παράλληλα την ποσότητα του καφέ, την ποσότητα του ζεστού νερού και το χρόνο απόσταξης του καφέ, δηλαδή τις τρεις συνιστώσες για την καλύτερη απόσταξη του καφέ.

Latte shaker hario

Απολαύστε αφρόγαλα εύκολα για το latte ή το cappuccino σας.

v60 range server 360ml Clear
Το V60 Range Server, λόγω του κωνικού σχήματος που διαθέτει, μειώνει την επιφάνεια του και διατηρεί το καφέ ζεστό για αρκετή ώρα. Είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας γυαλιού στην Ιαπωνία.

Pour Over Kit V60
Διαθέτει ένα Coffee Dripper V60, μία κανάτα, μία σέσουλα και 100 λευκά χάρτινα φίλτρα.

v60 Single Stand Acryl
Το V60 Single Stand είναι μία βάση για την παρασκευή καφέ με το  Coffee Dripper V60. Το Single Stand σε συνδυασμό με το Hario Drip Scale επιτυγχάνει την παραγωγή ενός σωστού γευστικού καφέ.

Water Dripper Clear
Το Water Dripper Clear παρασκευάζει κρύο απαλό καφέ. Η κλασσική μέθοδος απόσταξής του σε συνδυασμό με το κρύο νερό επιτυγχάνει έναν αρωματικό συμπυκνωμένο καφέ. Μπορείτε να πιείτε το ρόφημά σας είτε κρύο με πάγο, είτε προσθέτοντας ζεστό νερό.

Επισκεφθείτε το κατάστημα Alexandros Coffee Shop στην οδό Δημητρακοπούλου 9 στην Τρίπολη ή τηλεφωνήστε μας στο 2714 000 204 για να σας δώσουμε περισσότερες πληροφορίες για τα διαθέσιμα αξεσουάρ.νήστε να γράφετε.